Willem Vreeswijk - founder - New Financial Forum | LinkedIn Willem Vreeswijk is bijna dertig jaar hoofdredacteur van VVP, het enige platform puur gericht op de onafhankelijk financieel adviseur. Tevens is hij oprichter van de stichting New Financial Forum, een beweging die de transformatie naar een nieuwe economie inspireert en faciliteert.
Boeken van Urjan Claassen, ontdek alle titels | Businezz Urjan Claassen is directeur van C-Profile, een digitaal CRM-platform voor de financiële sector. Tevens is hij verbonden als universitair docent Risicomanagement en IT-auditing aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en Nyenrode Business Universiteit.
Karel Slierendrecht - Financial Management Consulting | Reorganisatie |  Business Modelling | Financieel Bedrijfsadviseur - Nationale Nederlanden |  LinkedIn

Het oplossen van knelpunten bij intermediaire ondernemingen voortvloeiend uit de financiële relatie met de verzekeraar. Zowel tijdelijke als structurele knelpunten, met of zonder reorganisatie en/of herstructurering behoren tot de activiteiten van Karel Slierendrecht (NN) om de onderneming met nieuw perspectief naar de toekomst te brengen. Karel is gastspreker op dag 1 (Business model).

Gastspreker Nathalie Smol, Business & Planning Manager VodafoneZiggo. Zij heeft veel ervaring in coaching, verandermanagement, verbetering van operationele en organisatorische efficiëntie, personeelsbeheer, contactcenters en management. (Click-call-face). 

Richard Meinders Richard Meinders is mede-eigenaar van de SVC Groep. Als specialist in de intermediaire financiële dienstverlening ondersteunen zij financieel dienstverleners op het gebied van accountancy, controlling, compliance, kwaliteit en strategie. Richard is Gastspreker op dag 3 (Zorgplicht).

Al meer dan 25 jaar is Marco Kok ondernemer, financieel planner, oprichter van FinRust en samen met zijn vrouw Léoni eigenaar van KOK Advies. Een breed financieel advieskantoor in Amstelveen voor de particuliere en zakelijk klant met als missie: leef je leven met financiële rust. Marco is gastspreker op dag 4 (Nieuwe verdienmodellen).

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren