Editie 2022

Het VVP Ondernemersnetwerk bestaat uit vier bijeenkomsten per jaar. In 2022 hebben we hier inmiddels veel ervaring in opgedaan. Tijdens de bijeenkomsten werden belangrijke uitdagingen behandeld en mogelijke oplossingsrichtingen besproken. Dit alles onder begeleiding van experts uit de markt en met inbreng van collega-ondernemers.  Van de bijeenkomsten werden verslagen gemaakt voor vakblad VVP. Hierin werd alleen algemene kennis gedeeld. De gesprekken zelf zijn en blijven vertrouwelijk.  

Tijdens de eerste sessie sprak een aantal ondernemers aan de hand van het Business Canvas Model met elkaar over prangende thema’s, zoals provisietransparantie, krapte op de arbeidsmarkt, consolidatie en schaalgrootte. Deelnemende kantoren kregen inzicht hoe zij het doen ten opzichte van collega-adviseurs.

In de tweede sessie ging het over het efficiënt bedienen van verschillende klantsegmenten (click-call-face). En wat een juiste bediening een advieskantoor kan opleveren.

De derde sessie van het VVP Ondernemersnetwerk ging over zorgplicht. Hoe zet je als advieskantoor de zorgplicht in als zegewagen.

In de vierde sessie en werden aan de hand van life events van klanten nieuwe verdienmodellen voor advieskantoren aangereikt.

 

 

 

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren